Kultivimi i frutave arrorë në Kosovë – Kompania Pelini’s nga Prishtina

1,073
Published on 19/01/2020 by

Kjo video është bërë në kuadër të ciklit të emisioneve AKTUAL të RTK3 që i kushtohet temës së prodhimit dhe përpunimit të frutave arrorë në Kosovë. Ndërmrrja “Pelini’s” e pronarit Ervin Ibrahimi është shembull i një ideje të shkëlqyeshme të biznesit inovativ, që meriton të përkrahet, si nga institucionet relevante të shtetit të Kosovës, ashtu edhe nga konsumatorët, për arësye se është biznes që e ka për qëllim ndikimin pozitiv shoqëror, afirmimin e vendit tonë si një vend ku mund të bëhet biznes i susksesshëm, mbrojtjen e mjedisit, zvoglimin e mbeturinave, kujdesin për shëndetin e njeriut duke promovuar ushqim të shëndetshëm, zhvillimin e biznesit vendor dhe zvoglimin e emigrimit të të rinjëve nga Kosova.

Category