Learn to shine bright- the importance of self care for teachers. | Kelly Hopkinson | TEDxNorwichED

133
Published on 06/04/2019 by

Mësuesja ose mësuesi e ka një barë të rëndë të përgjegjësisë për ti ngritur, ndërgjegjësuar, edukuar, ndihmuar dhe dashur nxënësit e vet që janë e ardhmja jonë. Kjo ndjenjë e përgjegjësisë e bënë shumë të rëndë punën e tyre dhe shpesh ndodhë që të fillojnë ta urrejnë profesionin që përndryshe e duan me gjithë shpirt.
Si tia dalim, si ta përballojmë këtë presion që na bënë të kemi stres të jashtëzakonshëm që akumulohet dhe na shterrë energjinë përditë? Shihni eksperiencën dhe këshillat e kësaj mësuese që asaj ia kanë ndyshuar jetën dhe mund ta ndryshojnë për të mirë edhe jetën tuaj.

Category