Lost Worlds: Persia’s Forgotten Empire (Ancient History Documentary) | Timeline

331
Published on 09/03/2020 by

Lulëzimi i qytetrimit në kohën e përandorisë së Persisë para 2500 vitesh dhe shkatërrimi përfundimtarë i saj nga Aleksandri i Madh që e shkrumoi Persepolisin – një histori e dhimbshme e të kaluarës së lashtë që na bënë të reflektojmë dhe bëjmë paralele me zhvillimet bashkëkohore politike në këtë pjesë të botës.

Category