Mankind Rising – Where do Humans Come From

385
Published on 17/05/2019 by

Autorët e këtij dokumentari përpiqen të japin përgjigje në këto pyetje:

Si u krijua qeliza e parë e gjallë para 4 miliard vitesh?

Si ndodhën muatcionet gjjenetike që rezultuan me krijimin ne dy sekseve?

Si u ngrit në këmbë njeriu para 4.4 miliona vitesh dhe si filloi të përdorë veglat para 2.3 milionë vitesh?

Ndërsa vetëm para 200,000 vitesh, shkencëtarët do ta emërtojnë specien e njeriut me emërtimin Homo Sapiens (Njeri i mençur), për shkak të shkallës së inteligjencës dhe të shkathtësive të zhvilluara, që janë dukshëm më të avancuara se te qeniet tjera të gjalla në planetin tonë.

Category