MANN: Where time stands still – Aty ku koha ndalon

433
Published on 14/10/2022 by

FOLLOWS IN ENGLISH…
[SHQIP]
Trashigimia e pasur e artit romak dhe helen në Muzeun Kombëtar Arkeologjik të Napolit të lë pa frymë për bukurinë e sajë mahnitëse, mjeshtrinë kulmore të skulpturës dhe pikturës që ka frymëzuar edhe vetë Michelangelon e madh! Kjo video është bërë nga vizita që i bëmë këtij muzeu gjatë muajit prill 2022.
Kjo video fillon nga simboli i vdekjes – një skulpturë sakrale e luanit dhe përfundon me simbolin e burimit të jetës dhe të dashurisë – Perëndeshën Afërdita.
Muzikën për këtë video e ka bërë dhe e përformon me kitarë Zjarr Bujari.

Në dokumentin në vijim mund të gjeni përshkrimin e shkurtër të artefakteve të paraqitura në këtë video: https://bit.ly/3EICLp4

[ENGLISH]
The rich heritage of Roman and Hellenic art in the National Archaeological Museum of Naples is breathtaking for its stunning beauty, the culminating mastery of sculpture and painting that inspired the great Michelangelo himself! This video was made from the visit we made to this museum during the month of April 2022.
This video starts from the symbol of death – a sacred lion sculpture and ends with the symbol of the source of life and love – the Goddess Aphrodite.
The music for this video was made and performed by Zjarr Bujari on guitar.

In the following document you can find the brief description of the artifacts presented in this video: https://bit.ly/3Da7jPH

Category