MASS PSYCHOSIS – How an Entire Population Becomes MENTALLY ILL

288
Published on 07/08/2021 by

Pandemia e virusit që po e përjetojmë mund të duket asgjë në krahasim me efektet shkatërruese të psikozës masive. Si ta parandalojmë këtë sëmundje mentale kolektive dhe cilat janë eksperiencat e dobishme për parandalimin dhe luftimin e saj?

Category