Meet Peter Tabichi, the teacher who won $1million Global Teacher Prize

140
Published on 26/03/2019 by

Ky mësues kenian është një shembull i pedagogut dhe njeriut me virtyte të larta njerëzore. Puna e tij është një tregim jashtëzakonisht frymëzues, andaj edhe e ka merituar këtë çmim të lartë në mesin e më se 10,000 kandidatëve. Shikoni se si mbanë mësim, si e përdorë kompjuterin e vetëm të shkollës dhe projektorin, si kujdeset për nxënësit e vet të varfër, si i motivon për të mësuar dhe për tu bërë njerëz të mirë.

Category