Metoda dhe etika shkencore

697
Published on 16/12/2017 by

Këtë video e kam bërë i frymëzuar nga pionieri i metodës shkencore, Ibn al Haytham (shqiptohet: Ibn al Hejsam), dijetar i kohës së artë të shkencave dhe artit të popujve të lindjes së mesme që kanë shkruar në arabishte.

P.s. Të frymëzuar nga arritjet teknologjike dhe ndikimet transformative të tyre në metodat e reja pedagogjike, si që janë konstruktivizmi e konektivizmi, ekipi i autorëve dhe dizajnerëve të ZGJOIT i ka punuar 4 libra dhe një doracak pedagogjik për kl. 1, 2, 6 dhe 7, që për fat të keq janë hedhur poshtë nga MASHTI në tenderat e tyre të korruptuar për libra shkollor të viteve 2019 dhe 2020. Andaj ju sugjerojmë që t’i shfletoni këta libra, sepse sinqerisht mendojmë se janë risi e llojit të vet në arsimin tonë.

Librat mund t’i shkarkoni falas nga menyja DOWNLOAD BOOKS dhe mund ti shpërndani pa asnjë kufizim. Komentet e juaja në Facebook ose LinkedIn, i presim me shumë kurreshtje (mos harroni të bëni tag në #agronsdida).

Category