Milk. White Poison or Healthy Drink?

344
Published on 28/01/2020 by

Video për qumështin nga Kurzgesagt që është njëri prej portaleve me kredibilitet të dëshmuar shkencor. Qumështi është njëri prej ushqimeve kryesore të njeriut. Por cila është historia e përdorimit të tij dhe si është adaptuar njeriu për të përdorë qumështin e kafshëve shtëpiake? Cilat janë vetitë ushqyese të tij? A ka njerëz që nuk mund ta tresin atë dhe pse ndodhë kjo? Si ndikon prodhimi i sasive të mëdha të qumështit në mjedis?

Category