Pasta Grannies meet 100 year old Letizia – our oldest Pasta Granny yet!

418
Published on 15/04/2020 by

Kjo gjyshe simpatike italiane nga Sicilia, e dashur si gjyshet tona dhe të gjitha gjyshet e botës, na mëson se si bëhen, tërësisht punëdore, tagliatelet e famshme italiane.

Category