PHILOSOPHY – Plato

509
Published on 10/09/2019 by

Platoni dhe 4 idetë e tij të mëdha ende sot, pas 2400 vitesh, e kanë peshën dhe ndikimin e madh në njerëzit dhe në shoqërinë njerëzore.

Category