Re-inventing Education for the Digital Age | David Middelbeck | TEDxMünster

255
Published on 06/07/2020 by

Gjatë historisë, gjithnjë ka pasë ngecje në zbatimin e të arriturave teknologjike në procesin e edukimit. Tash po ndodhë i njëjti fenomen: derisa bota e biznesit dhe teknologjisë po e kap hapin e kohës, duke i zbatuar në maksimum teknologjitë e avancuara, edukimi po ngecën!

 

Category