Rejected – Jack Ma

406
Published on 03/10/2019 by

Jack Ma, themelues dhe pronar i gjigandit botëror të tregtisë “Ali Baba”, flet për dështimet e tij dhe si i ka përballuar ato në një bisedë shumë frymëzuese.

Category