Robert Kiyosaki 2019 – The Speech That Broke The Internet!!! KEEP THEM POOR!

347
Published on 02/09/2019 by

Nëse dëshironi të bëheni ndërmarrës i vërtetë, shikoni këtë bisedë që e shpalon esencën e këtij qëllimi jetësor.

Njëra prej këshillave, në shikim të parë të çuditshme që del nga kjo bisedë: Mëso të luash lojën monopol, sepse aty e mëson se si fitohet dhe shtohet kapitali i ndërmarrjes.

 

Category