Should we be worried about technology? | The Economist

240
Published on 08/08/2021 by

Si e shohim ndikimin e teknologjisë në jetën tonë?
A ka rrezik që njerzimi të bëhet viktimë e teknologjisë që e ka zhvilluar vet? A është teknologjia shkaktare e problemeve klimatike, apo njeriu dhe grykësia e tij?

Category