Simple Man – Lynyrd Skynyrd – Lyrics HD

418
Published on 10/07/2020 by

Një porosi e bukur se si duhet edukuar fëmijët që në jetë të bëhen njerëz modest dhe të mirë nga Lynyrd Skynyrd.

Category