Simulating an epidemic

1,148
Published on 20/04/2020 by

Simulimi i përhapjes së infekcionit me virus dhe ndikimi i masave të ndryshme për parandalimin e saj, është sfidë e jashtëzakonshme, për arësye të kompleksitetit dhe aspektit multidisciplinor të theksuar të këtyre fenomeneve.

Autor i videos është Grant Sanderson, matematikan dhe popullarizues i lëmit të animacioneve matematikore.

Category