Stop Watching Coding Tutorials in 2021

229
Published on 19/07/2021 by

Ky programues tregon se sipas përvojës së tij, kodimi mësohet më se miri kur punohen projekte konkrete, me këmbëngulje dhe guxim. Këtë qasje e kemi edhe ne në traditën tonë sipas fjalës së urtë: “Duke bërë, duke mësuar.”

Category