String Theorist Brian Greene Will Leave You SPEECHLESS – One of the Most Eye Opening Interviews

205
Published on 21/09/2020 by

Brian Green, fizikant i teorisë së vargjeve (Ang. String theory) tregon për perceptimin e tij mbi fizikën, universin, kontributin e Einstein-it për rimendimin dhe ridefinimin e fenomeneve findamentale të fizikës. Ai flet gjithashtu për projektin Manhattan që e bëri realitet projektin e bombës atomike dhe dilemat morale dhe etike të shkencëtarëve kur flasim për mundësitë e keqpërdorimit të diturisë dhe shkencës.

Category