Taulant Mehmeti Feat. Ingrid Jensen – “Mantija”

371
Published on 04/11/2019 by

Taulant Mehmeti jazz kitarist dhe kompozitor Kosovar që jeton dhe punon në New York, sapo e ka publikuar albumin e vet “Song to my Brother”. Ndëgjoni këtë performancë të jashtëzakonshme nga ky album, të titulluar “Mantija”, por edhe performancat tjera që janë në kanalin YouTube të Taulantit, https://bit.ly/2NDDls3 .

Në vegëzën në vijim është një jetëshkrim i tij interesant dhe frymëzues i shkruar nga Mentor Dida dhe i botuar në portalin “Media”, https://bit.ly/33lT85K .

Category