The 2,400-year search for the atom – Theresa Doud

349
Published on 25/11/2020 by

Historia e atomit fillon prej ideve të Demokriti 4 shekuj para erës së re dhe vazhdon edhe sot, kur struktura e atomit shpiegohet me teorinë kuantike.

Kjo histori tregon se sa më shumë që e kuptojmë natyrën e atomit, aq më shumë duket e mrekullueshme dhe aq më shumë pytje të reja dalin në shesh. Mirëpo, kjo nuk duhet të na dëshpërojë sepse shkenca është një rrugëtim i mrekullueshëm që e shpalosë thellë e më thellë të vërtetën, deri në pafundësi.

P.S. Nëse ende nuk i keni parë librat “Shkathtësi për jetë 1 dhe 2” dhe “Teknologji 6 dhe 7”, si dhe “DORACAKUN PEDAGOGJIK”, të autorëve Kimete dhe Agron S. Dida, atëherë ju inkurajojmë që t’i shkarkoni (falas) nga portali ZGJOI në vegzën e menusë DOWNOLAD BOOKS, sepse jemi të bindur se do të befasoheni për të mirë :-).

Sa për informatë, këta libra janë eliminuar nga konkurrenca, në tenderin e korruptuar nga MASHT për libra shkollor në vitin 2019-2020.

Komentet e juaja i mirëpresin në Facebook në faqen tonë: https://www.facebook.com/zgjoi.

Category