The 71 Most AMAZING Innovations of All Time

182
Published on 24/10/2020 by

Edhe një video e përkthyer në shqip nga aktivistët e Organizats TOKA, Emirjona Metolli dhe Veranda Muharremi, që flet për zbulimet më të rëndësishme teknologjike gjatë historisë së njerëzimit.

Category