The beautiful future of solar power | Marjan van Aubel

411
Published on 01/10/2019 by

Dizajni i paneleve solare, ashtu që ato të integrohen në mjedisin ku përdoren dhe të kenë një pamje estetike, është tema e kësaj videoje. Sipas autorës së kësaj ligjërate në TED, Marjan van Aubel, ka shumë nëvojë të punohet në avancimin e pajisjeve solare dhe ajo është duke punuar për ta bërë këtë realitet.

Category