The EdUp Experience – 437: How to Innovate to Personalize Learning at Scale – with Dr. Michael…

221
Published on 22/05/2022 by

FOLLOWS IN ENGLISH…

ASU (Universiteti Shtetror i Arizonës) është kampion i inovacionit në SHBA dhe në Botë dhe njeriu që është kreator i koncepteve reformuese të këtij univeristeti, Prezidenti (Rektori) i këtij univeristeti Dr. Michael Crow, flet në këtë podcast për modelin që e ka ktijuar dhe si mendon të avancojë tutje. Qasje vërtetë fascinuese që duhet ndëgjuar me vëmendje, sepse është një shembull që duhet ndjekur mbarë bota.

ENGLISH:
ASU (Arizona State University) is the champion of innovation in the US and in the World and the man who is the creator of the reforming concepts of this university, the President (Rector) of this university Dr. Michael Crow, talks in this podcast about the model he has created and how he intends to advance further. A truly fascinating approach that has at its core “continuous innovation” as the engine of social change, not only in the US but also worldwide.
Category