The Great Silence

434
Published on 29/12/2019 by

A ka civilizime si kjo e jona në gjithësi? Kjo është pyetje shumë intriguese për shkencëtarët dhe hulumtimet e signaleve që mund të detektohen me teknologjitë ekzistuese janë duke vazhduar. Sa ka gjasë që një ditë të komunikojmë me ndonjë civilizim të tillë?

Category