The Last Time the Globe Warmed

59
Published on 23/04/2019 by

Ngrohja globale po ndodhë! Shkaqet për këtë janë tejet komplekse, por në rrënjën e problemit qëndron shfrytëzimi i pakontrolluar i lëndëve djegëse me prejardhje fosile: nafta, thëngjilli, gasi… Mirëpo, ngrohja globale i ka edhe ciklet e veta që përsëriten, andaj duhet të mësojmë se cilat janë shkaqet dhe çka do të ndodhte me plantin tonë po të ndodhte një ngrohjeje të re globale.

Category