The New Silk Road, Part 1: From China to Pakistan | DW Documentary

305
Published on 12/08/2019 by

Kina po e kthen famën e moçme si superfuqi botërore. Rruga e re e mëndafshit ka filluar të ndërtohet dhe do të përshkojë më se gjysmën e botës, duke u nisur prej Shenzhenit (qytet supermodern, që e quajnë lugina e silikonit, me 25 milion banorë) e deri në Duisburg në Gjermani.

Category