The Power of a Teacher | Adam Saenz | TEDxYale

448
Published on 26/10/2019 by

Po mos të kishte përjetuar një përkrahje të sinqertë nga mësueset, psikologu amerikan me karrierë Adam Sáenz, do të përfundonte si dështak pa shpresë dhe motiv për jetë në llumin e shoqërisë. Shikoni këtë tregim frymëzues për përjetimet personale të këtij njeru dhe shkëncëtari brilant mbi ndryshimin që ka bërë në jetën e tij përkrahja e mësuesve të tij.