Ulpiana – URBS SPLENDIDISSIMA

518
Published on 07/03/2020 by

Dokumentar edukativ, i punuar me mjeshtri për Ulpianën, qytetin madhështor të Dardanisë antike, që gjendet në afërsi të Kryeqytetit të Kosovës, Prishtinës. Ky projekt është i financuar nga BE, i realizuar nga UNDP, në bashkëpunim me Institutin Arkeologjik të Kosovës dhe arkeologët Elvis Shala, Milot Berisha dhe Haxhi Mehmetaj. Prodhuar nga KAT në shkurt 2020.

Category