Using PhET in Lecture: Going Beyond Demos

291
Published on 13/05/2020 by

Simulimet interaktive të fenomeneve të ndryshme nga shkencat natyrore në portalin PhET të zhvilluar në Colorado University në SHBA, janë shumë interesante dhe të dobishme për mësim interaktiv në shkollat fillore dhe të mesme. Një numër simulimesh janë të përkthyera në gjuhën shqipe dhe ato integrohen fare lehtë edhe në Google Classroom (Kërkoni në YouTube me fjalët kyçe: phet google classroom) kështu që janë ideale për mësim në distancë. Përdorimi është plotësisht falas dhe pa reklama. Faleminderit Arianit Dobroshit që e ka rekomanduar këtë portal 🙂

Category