Vincent van Gogh for Children: Biography for Kids – FreeSchool

244
Published on 21/02/2022 by

Një video edukative, e punuar në mënyrë mjeshtrore për fëmijë, por e bukur dhe informative edhe për të ritur, për piktorin e madh holandez Vincent Van Gogh. Ia vlenë të prezentohet në klasë të artit figurativ, si material i cilësisë kulminante edukative.

Category