Vittorio Monti Csárdás, Drita Dida violine, Pleurat Musa piano

1,299
Published on 02/08/2019 by

Një kujtim i bukur dhe nga engjujt tanë Drita Dida dhe Pleurat Musa që na mungojnë shumë.

Category