WATCH: NASA Launches Artemis I Mission In Return To The Moon

199
Published on 16/11/2022 by

FOLLOWS IN ENGLISH…
Më në fund, pasi u shty tri herë, lansimi i anijes kosmike Artemis 1 u bë me sukses! Ky është misioni i parë, që ka për qëllim testimin e teknologjisë për orbitimin e Hënës të komanduar nga Toka, ndërsa misionet e rradhës parashihet të zbresin pajisje hulumtuese dhe ekipazh njerëzish në sipërfaqen e Hënës dhe pastaj t’i kthejnë në Tokë.
ENGLISH
Finally, after being postponed three times, the launch of the space shuttle Artemis 1 was successful! This is the first mission, which aims to test technology for Earth-commanded lunar orbit, while subsequent missions are expected to land research equipment and human crew on the surface of the Moon and then return them to Earth.

Category