What Happens If All The Bees Die?

488
Published on 24/07/2019 by

Sipas “The Science Time”, në takimin e fundit të Royal Geographical Society të Londrës, Earthwatch Institute ka deklaruar se bletët janë qeniet e gjalla më të rëndësishme në planetin tonë, shih artikullin: http://bit.ly/2GqNFAO.

Rreth 90% e popullatës së bletëve janë zhdukur gjatë disa viteve të fundit për shkak të përdorimit të pakontrolluar të pesticidëve, shpyllëzimit marramendës dhe mungesës së luleve. Andaj ne njerëzit, nëse duam të quajmë veten njerëz të qytetruar, duhet të bëjnë të pamundurën që ti ndihmojmë bletët të shpëtojnë nga vdekja. Shihni në këtë video për të mësuar se çka do të ndodhë nëse bletët do të zhdukeshin.

Category