What Happens When You Stop Smoking?

482
Published on 13/10/2020 by

VIDEO E PËRKTHYER NË SHQIP!

Prej sot po i botojmë disa video që janë përkthyer në gjuhën shqipe nga aktivistët e devotshëm të shoqatës TOKA, që mi dërgoi udhëheqësja e shoqatës Jehona Gjurgjeala. Më shumë rreth aktiviteteve frymëzuese të kësaj organizate mund të gjeni në web-faqen e saj: https://bit.ly/2H2YTP7 .

Kjo video, që është përkthyer nga Juleda Dernjani dhe Jeton Nikollbibaj, flet për efektet tejet pozitive të ndërprerjes së pierjes së duhanit në shëndetin e njeriut. Kjo është njëra nga videot më të bukura që e shtjellon saktë dhe bukur këtë temë shumë të rëndësishme për shëndetin e njeriut.

Category