What If All The Ice Melted On Earth? On Earth? Ft. Bill Nye

189
Published on 16/10/2020 by

Entuziastët e Organizatës TOKA, Klea Beqiri dhe Alma Xhoni, e kanë përkthyer në shqip këtë video të Bill Nye, mbi pasojat dramatike që mund të shkaktohen me shkrirjen e shpejtuar të akullnajave. Andaj është momenti i fundit që njerëzimi, më përpjekje të përbashkëta të të gjitha kombeve të botës, të ndërmarrë masat energjike për të parandaluar këtë katastrofë.

Category