Which is better: Soap or hand sanitizer? – Alex Rosenthal and Pall Thordarson

401
Published on 21/08/2020 by

A është më e dobishme larja e duarve me ujë e sapun apo përdorimi i xhelit sanitizues? Një pyetje vërtetë shumë aktuale. Por këtu gjithashtu mësova se virusi Covid19 paska edhe pika të dobëta dhe se paska virusë të tjerë që qenkan rezistente ndaj sapunit… deri në një masë të caktuar  :-).

Category