Why Is Mozart Genius?

887
Published on 28/07/2019 by

Mozarti: 35 vite jetë, 30 vite karrierë muzikore, 600 vepra, secila më e bukur se tjetra, Por çka e bënë Mozartin të pavdekshëm dhe pse muzika e tij është aq e bukur dhe aq e veçantë? Shikoni këtë analizë të shkelqyeshme të këtij gjeniu të artit muzikor. (mos harroni të shikoni edhe pjesën e dytë të kësaj videoje!)

Category