Why Leonardo da Vinci was a Scientist, not an Artist

416
Published on 04/02/2022 by

Leonardo Da Vinci, (1452 – 1519) gjeniu i shkencave dhe artit, që edhe sot është burim frymëzimi për njerëzimin.

Category