Why should you listen to Vivaldi’s “Four Seasons”? – Betsy Schwarm

292
Published on 28/08/2019 by

Antonio Vivaldi (1678 – 1741), njëri prej kompozitorëve më të mëdhenj të kohës së Barokut, edhe sot na fascinon me muzikën e tij. Ja një histori e bukur e veprës “Katër stinët” dhe e jetës së këtij kompozitori dhe violinisti të madh.

Category