Why You’ve Never Heard of Maria Mozart

311
Published on 07/08/2019 by

Motra e Mozartit, 5 vite më e madhe se ai, ka qenë pianiste dhe violiniste jashtëzakonisht e talentuar dhe pa dyshim se ka pasur rol të madh në formimin muzikor të Wolfgangut të vogël.

Por ajo do të përjetojë fatin e femrës që duhet të martohet dhe të bëhet shtëpiake e mirë që në moshën 18 vjeçare…

Category