World On Our Shoulders – Siparantum Choir – #Resolution2020

966
Published on 27/12/2019 by

Kori i pejanëve Siparantum (emër romak i Pejës) bënë thirrje për mbrojtjen e mjedisit, me një stil të veçantë inovativ dhe autokton, me porosi universale të dashurisë dhe respektit për natyrën dhe për fëmijët, si simbol i ardhmërisë, me thirrje për përgjegjshmëri për fatin e tyre dhe për fatin e humanizmit. Siparantum, ju na bëni krenarë për Dardaninë tonë evropiane!

Category