You are not invincible’: WHO to youth

349
Published on 22/03/2020 by

“Coronavirus mund të mbyt ose të vrasë të rinjtë, të cilët gjithashtu duhet të shmangin përzierjen dhe përhapjen e saj tek njerëzit më të moshuar dhe më të prekshëm, tha të Premten Drejtori i Përgjithshëm i Organizatës Botërore të Shëndetit Tedros Adhanom Ghebreyesus.”

Për më shumë informacione dhe statistika rreth kësaj mund të gjeni në artikullin: https://bit.ly/3bjaKCQ.

Category