You Will Never Be Lazy Again | Jim Kwik

21
Published on 29/03/2019 by

Si të bëjmë ditën sa më produktive? Cilat janë shprehitë që duhet ti praktikojmë çdo ditë dhe si të bëjmë një strategji për të mësuar më lehtë dhe më shpejtë? Përgjigjet në këto pyetje do ti gjeni në këtë intervistë tejet interesante. Autori i saj, Jim Kwik, është themelues i Kwik Learning, që përdoret në më se 100 shtete. Ai i ka më se 400,000 përcjellës në konton jimkwik në Instagram. Ka punuar me kompanitë më inovative në botë si Virgin, Nike, Zappos, SpaceX, NYU, and GE. 

Category