ZGJOI boton libra digjital për nxënës dhe arsimtarë

3,598
Published on 09/10/2020 by

Librat:

1. “Shkathtësi për jetë” për kl.1.,

2. “Shkathtësi për jetë” për kl.2.,

3. “Teknologji” për kl.6.,

4. “Teknologji” për kl.7. dhe

5. “Doracakun pedagogjik përcjellës për arsimtarë për këta libra,

do të mund të shkarkohen duke filluar prej të dieles, 11 tetor 2020, në ora 12:00 në linkun në vijim: https://bit.ly/36N3Arc.

Mos harroni ta shpërndani këtë video sa më shumë! 🙂 Faleminderit

Category